Instruire Personal


        Un restaurant nu poate fi conceput fara bucatarie, iar preparatele specifice acestuia reprezinta atractia clientilor. Este la fel de adevarat ca, fara un serviciu pe masura, clientii vor fi indepartati la fel de usor.
        Prin activitatea noastra, stabilim o buna organizare si instruire a personalului in restaurantul dumneavoastra, astfel incat clientul sa beneficieze de servicii rafinate si eficiente, lucru care ar duce la pastrarea clientilor vechi si atragerea celor noi.
        Este usor sa angajezi tinere cu aspect fizic placut, dar asta nu inseamna ca in restaurantul dumneavoastra serviciile sunt de cea mai buna calitate.
        Pentru aceasta va oferim ajutorul nostru in formarea acelui personal de care aveti nevoie: amabil, elegant, instruit si eficient si alte calitati asimilate intr-un cuvant:

        PROFESIONALISM

        In baza evaluarii initiale a potentialului profesional al angajatilor dumneavoastra,va stam la dispozitie prin editarea unor “manuale de servire” adaptate strict nevoilor/specificului restaurantului, cursuri teoretice si practice de instruire a personalului, seminarii oenologice si instructaj in tehnica servirii vinurilor.
        Promovarea si servirea vinului intr-un restaurant este esentiala pentru complementaritatea cu meniul stabilit, cat si « mai ales » pentru afacerea dumneavoastra.

        Daca obtinerea unui preparat din meniu implica activitatea concertata a mai multor persoane (respectiv costurile aferente), la vanzarea vinurilor e nevoie doar de cunostinte temeinice si abilitati de comunicare, lucruri pe care noi le putem implementa personalului dumneavoastra.